Plate of jalapeno poppers

Uzený kýčovitý Bacon Jalapeño Poppers recept



Vyzkoušejte tento uzenou cheesy slaninu Jalapeno Poppers Recept. Pak je několik z nich v ústech a pociťte popálení. Slanina, sýr a jalapeños - co nemiluje?

Bude to trochu složité, aby Jalapenos stál na konci, ale dáváme vám také pokyny. K kouření je použijte dřevo preference, ale javor. Hickory nebo Pecan budou fungovat dobře.

Ingredients

10 papriček Jalapeňo

⅔ šálek smetanového sýra

⅔ Šálek strouhaného sýru čedar

¼ šálku cibule - jemně nasekané

1 ČL chilli prášek

½ ČL česnekového prášku

½ lžičky soli

10 plátků slaniny – uvařené a poté rozdrobené

6-9 dřevěné biskety Bradley Smoker

Preparation

Sýrovou náplň připravíme smícháním smetanového sýra, sýru čedar, cibule a koření. Vmícháme část slaniny, část si necháme na polevu.

Jalapeno papričky zbavíme jádřinců.

Papriky naplníme sýrovou směsí a poklademe zbylou slaninou. Umístěte je do stojanu/stojánku jalapeno tak, aby stály. Umístěte stojan/stojan na stojan Bradley Smoker

Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (pekanový ořech, javor nebo bílý ořech fungují skvěle).

Udit poppers po dobu 2-3 hodin, v závislosti na úrovni uzené chuti, kterou chcete.

Poznámka: Chcete-li poppery jalapeno kouřit, musíte použít speciální stojan na popper nebo na ně vytvořit držák. Použil jsem hliníkovou pánev na lasagne vyříznutím křížových značek ve spodní části pánve, jak je vidět na obrázku výše. Sklopte rohy řezných značek dolů, abyste vytvořili otvory dostatečně velké, aby držely papriky při uzení ve svislé poloze.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now