Artichoke hearts on smoker racks

Uzený Artičoky Recept



Tyto kouřové artyčoky jsou skvělé samy o sobě nebo s trochou byliny mayo. Také dobře se spárují s vepřovým masem.

Ingredients

Přibližně 12-15 zavařených celých artyčokových srdíček

2 polévkové lžíce vašeho oblíbeného koření (použil jsem směs Cajun s trochou přidaného kajenu pro více tepla!)

Bradley Smoker Hickory Bisquettes

Preparation

Připravte udírnu na studené uzení s bisketami Hickory.

Artyčoková srdíčka rozpůlíme.

Přidejte požadovanou směs koření nebo jen trochu soli a pepře.

Artyčoky rovnoměrně rozložte na udírnu nebo je položte na Magic Mat na mřížku.

Studený kouř po dobu 2 hodin.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now