Smoked baba Ganoush recipe

Hýčel tatínek ... uzený Baba Ganoush Recept



Hýčel táta nebo Baba Ganoush je předkrm. Ačkoliv podobně jako humus, připravíte jej pomocí vařeného lilku s kašem, kořeněným olivovým olejem a tahini. Jste připraveni vyzkoušet něco nového?

Tento recept dává přibližně jeden šálek.

Ingredients

1 lb lilku

2 stroužky česneku

2 lžíce čerstvé petrželky

Šťáva a kůra z jednoho citronu

2 lžíce tahini (sezamové máslo)

2-4 PL olivového oleje

Sůl pepř

Preparation

Lilek nakrájejte na čtvrtiny a položte kůží dolů na udírny.

Udit po dobu 2 hodin při 200 °F s bílými sušenkami.

Nechte lilek vychladnout, poté vidličkou odstraňte dužinu ze slupky a vložte do cedníku, abyste odstranili přebytečnou tekutinu.

Stroužky česneku zpracujte v kuchyňském robotu (pokud nemáte kuchyňský robot, můžete česnek nasekat a zbývající ingredience spojit vidličkou).

Přidejte dužinu lilku, citronovou šťávu a kůru a tahini a pulzní kuchyňský robot, abyste získali hrubou pastu.

Pomalu přidávejte olivový olej do požadované konzistence.

Přidejte petrželku a několikrát promíchejte, aby se lehce nasekala a spojila.

Dochutíme solí a pepřem.

Podávejte s krekry, toastovým chlebem nebo pita chipsy.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now