Smoked Gummy Bear Brats

Uzený Gummy Bear Brats



Jo, vaše oči na vás nehrají triky. Toto je recept na uzené gumovité medvědí. Když jsem řekl svému příteli, co jsem dělal, zmínil něco o ztrátě mé mysli Flippin !! Možná použil různá slova. Věc, která prodala celou tuto myšlenku, byl příspěvek, který řekl: „Byl jsem podáván malé kouřové a masové kuličky s hroznovým želé!“ Představil jsem myšlenku své dceři a ona řekla: Ach, sakra jo, udělej to, tati! A tady to je. Děti je dnes večer musely mít na večeři. Takže jsem griloval 4 z nich. Sorta skončila se švýcarskými spratci! Otvory v mých spratcích tvarovaly jako gumoví medvědi. Skvělá spravovka s kapsami sladkosti v nich. Můžete také některé zmrazit a kouřit je později.

Ingredients

4 libry Mleté vepřové maso

1 Lb. Mleté telecí, kuřecí nebo krůtí maso

1/4 šálku strouhanky

2 vejce

5 lžic soli

1 šálek mléka

1 1/2 lžičky bílého pepře

1/2 lžičky cibulového prášku nebo 1 nasekaná cibule

1/2 lžičky muškátového květu

1 tb. speciální pojivo na maso

1 šálek gumových medvídků

Preparation

Smíchejte všechny ingredience kromě gumových medvídků a míchejte, dokud nevznikne pojivo. Poté přidejte gumové medvídky, jemně promíchejte, naplňte do přírodních střívek a spojte do klobás.

Předehřejte udírnu na 250 stupňů. Vložte klobásu do udírny pomocí středních mřížek.

Vykuřte 4 puky svého oblíbeného dřeva a pokračujte ve vaření celkem dvě hodiny.

Vytáhněte udírnu a nechte několik minut odpočívat. Pak si užívejte.

Přebytečné klobásy chlaďte nebo zmrazte pro pozdější použití.

Doplňující informace:

Celková doba uzení/vaření by měla být dostatečná, ale pokud hodláte použít měření vnitřní teploty, jsou doporučené teploty:

  • Hovězí a vepřové maso: 152°F/160°F
  • Kuře a krůtí: 160°F/165°F