Asian Style Pork Loin

Asijský styl Vepřové Bederní

Hugh Goldsmith

Uzená asijská vepřová bederní bederní bederní ožení s nejlepší ze dvou světů: kouřové, něžné maso a odvážné, exotické chutě. Jedná kouř vepřového masa se harmonicky mísí se směsicí asijských koření a omáček a vytváří fúzi v ústech, která přepraví vaše chuťové pohárky na lahodnou kulinářskou cestu.

Ingredients

2 x Vepřová panenka (vepřový řízek) o hmotnosti asi 500 g (1,1 lb).

Marináda:

1½ lžičky čínského prášku z pěti koření

4 polévkové lžíce hoisin omáčky

2 lžičky sezamového oleje

2 lžíce čistého medu

Knoflík strouhaného zázvoru o velikosti palce

2 utřené stroužky česneku

4 x jarní cibulka (zelená cibulka) nakrájená nadrobno

Obloha:

4 x Jarní cibulka (zelená cibulka) najemno nakrájená sezamová semínka

Preparation

Vezměte vepřové panenky a odřízněte případnou stříbrnou kůži.

Vezměte všechny zbývající ingredience a smíchejte je dohromady, abyste vytvořili marinádu.

Vložte vepřové panenky do tácu a ujistěte se, že všechny povrchy jsou potažené marinádou. Plech přikryjeme a dáme do lednice alespoň na dvě hodiny, ale nejlépe přes noc. Během marinování vepřové maso jednou obraťte, aby bylo zajištěno dobré pokrytí.

Metoda kouření

Zahřejte udírnu na 230f (110c), zatímco se udírna zahřívá, vyjměte vepřové maso z lednice, aby dosáhlo pokojové teploty.

Udit svíčkovou pomocí sezamových a zázvorových sušenek Bradley, dokud vepřové nedosáhne vnitřní teploty 145 °C (63 °C).

Po dosažení teploty vyjměte panenku z udírny a nakrájejte na 1/2 palce (12,5 mm) plátky a ozdobte nakrájenou jarní cibulkou a sezamovými semínky.

Podávejte s přílohou dle vlastního výběru. Měl jsem svůj s vietnamským rýžovým salátem, ale nudle nebo smažená rýže by byly také skvělé!

 

Recept od člena komunity Bradley Smoker Hugha Goldsmitha – díky!

Zrzavý
Sezam

Zázvorové sezamové bikety pro kuřáky Bradley

Naše sezamové, zázvorové a mesquite bisquette dodají výraznou chuť, až budete příště připravovat hovězí, zeleninové, kachní nebo jehněčí maso.

Shop Now