Smoked Seafood Marinade Recipe

Uzený Marináda z mořských plodů Recept



Zažijte výbuch příchutí s tímto tantalizujícím receptem s šťavnatými mušlemi nebo skořápkovými krevetami/krevetami. Kombinace nakrájené zelené cibule, zázvoru, sójové omáčky, sherry a cukru vytváří marinádu v ústech, která naplňuje mořské plody neodolatelnou chutí. Podávejte dokonale uzené mořské plody na lůžku ostrého rozdrceného salátu, pokapané vyhrazenou marinádou pro nezapomenutelné kulinářské potěšení.

Ingredients

750 g (1 ½ lb) velké čerstvé mušle nebo vyloupané krevety/krevety

50 ml (1 šálek) nakrájené zelené cibule

125 ml (½ šálek) každý z rostlinného oleje, sójové omáčky, suchého sherry

50 ml (¼ šálek) nasekaný čerstvý zázvor nebo podle chuti

15 ml (1 polévková lžíce) cukru

Preparation

Smíchejte zelenou cibuli, olej, sójovou omáčku, sherry, zázvor a cukr v keramické misce.

Do směsi přidejte mušle nebo korýše.

Marinujte při pokojové teplotě až 30 minut.

Sceďte, marinádu si rezervujte.

Umístěte marinované mořské plody na naolejované rošty.

Potřete mořské plody marinádou.

Umístěte marinádu uzené mořské plody na lůžko z nakrájeného salátu.

Potřeme odloženou marinádou.

Odložte misku s rezervovanou marinádou.