Smoked Turkey, Asparagus & Goat's Cheese Tart

Uzené Turecko, Asparagus & Goat's Cheese Tart

Sandra Tate

Krůtí stehna o hmotnosti 800 g jsou výhodná – a skvělá pro uzení za tepla.

Ingredients

Balíček křehkého těsta

Banda chřestu

35 g másla

35 g hladké mouky

300 ml mléka

3 velká vejce

Kozí sýr Kozoroh

Sůl a pepř

Preparation

Uplynulo dost času na to, abych mohl znovu čelit krůtě! Krůtí stehna, vážící mocných 800 g, jsou výhodná – a skvělá pro uzení za tepla . Vykouřil jsem jeden z těchto bruiserů a přineslo to štědré množství masa na tento super lahodný koláč, příště budu kouřit extra, protože kluci byli docela vyčerpaní, že nezbylo žádné na krájení.

Léčit a kouřit:

Směs 50 g mořské soli s 20 g světle hnědého cukru v malém množství vroucí vody.

Po rozpuštění přidejte tolik studené vody, aby bylo možné pokrýt krůtí stehno v přiléhavé nádobě.

Nechte hodinu působit, poté sceďte, opláchněte a osušte na kuchyňském papíře.

Přidejte 10 dubových bisket do krmiva Bradley Smoker a nastavte teplotu ve skříni na 115 °C/240 °F a kouřte po dobu 2 hodin, při sondování do kosti zkontrolujte, zda je vnitřní teplota 72 °C nebo vyšší.

Vyjměte, ochlaďte a zabalte před chlazením, dokud nebude potřeba.

Udělat dort :

Předehřejte troubu na 180 °C/350 °F

Uzené krůtí maso zbavíme kosti, nakrájíme nahrubo na kostičky a v kuchyňském robotu rozmixujeme na hrubou sekanou, dáme stranou.

Roll a balení křehkého těsta dortovou formu o průměru 26 cm ztenčíme a vyložíme.

Propíchněte základnu a pečte naslepo 10 - 12 minut, dokud nebude povrch těsta vypadat suchý.

Vyjměte z trouby a potřete základnu uzený krocan.

Vezměte a svazek chřestu, ořízněte a nakrájejte na 1-5 cm délky.

Blanšírujte ve vroucí osolené vodě 2 minuty, poté sceďte a rozsypte na krůtu v tortovém obalu.

Pro zálivku, místo 35 g másla & 35 g hladké mouky na pánvi a vařte do pěny, nyní přidejte 300 ml mléka a šlehejte na středním plameni, dokud nezískáte hladkou, hustou omáčku.

Samostatný 3 velká vejce.

Porazit v žloutky a nahrubo nakrájenou Kozí sýr Kozoroh dohromady s sůl a pepř ochutnat.

Nyní rozšlehejte bílky do tuhých špiček a vmíchejte do základu omáčky.

Nalijte na dort, aby se naplnil a pečte 25-30 minut, dokud nezezlátne a nezvedne.

Ihned podáváme se salátem nebo dušenou zelenou zeleninou.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now