Smoked Duck Jerky Recipe

Uzený Kachna trhaná Recept



Tento uzený recept na kachnu trhaného a je velmi snadný a univerzální. Místo toho můžete použít kachní prsa bez pleti nebo husí prsa. Nechte maso marinovat po dobu nejméně 24 a až 48 hodin - čím déle je ve směsi, tím slavnější maso získá. Během procesu marináře masírujte maso kolem v tašce, aby všechny kusy udržely kontaktní marinádu. Pamatujte, že s trhaným masem nevaříte, sušíte ho a nezapomeňte se otáčet/otočit každou hodinu, při 150 ° C (65,5 ° C).

Ingredients

3 libry kachní nebo husí prsa bez kůže, zbavená tuku

2 šálky vody

2 lžíce košer soli

½ lžičky kúry 1

¼ šálku worcesterové omáčky

1 PL česnekového prášku

1 ČL sušeného tymiánu

1 lžička cayenne

1 lžička vepřového prášku

3 PL hnědého cukru

Preparation

Kachní prsa nakrájejte na zhruba ¼ palcové proužky.

Zbývající ingredience dobře promíchejte ve velké míse. Maso vložíme do marinády a kolem dokola promasírujeme, aby se rovnoměrně obalilo.

Vše nalijte do uzavíratelného plastového sáčku nebo nádoby a dejte do lednice.

Necháme marinovat minimálně 24 až 48 hodin – čím déle bude ve směsi, tím bude maso slanější. Během marinování maso v sáčku masírujte, aby všechny kousky zůstaly v kontaktu s marinádou.

Vyjměte kachnu ze sáčku a osušte papírovou utěrkou.

Buď postupujte podle pokynů v sušičce pro výrobu jerky (já dehydratuji po 2 hodinách kouře), nebo položte proužky na udírnu a uďte 2 hodiny při 150F (65,5ºC). Pak už jen zahřívejte na 160ºF (71,1ºC), dokud se duck jerky neohne.