Bradley Sweet Smoked Guinea Fowl Salad with Horseradish Dressing

Bradley sladký Uzená morbuvská drůbež Salát s křenovým dresinkem

Sandra Tate

Musím říct, že to byla nejpříznivější a vonnější morkující slepice, jakou jsem kdy ochutnal.

Ingredients

Slouží 4

uzené perličky, spojené na 2 porce stehýnka a 2 prsa

6 malých červených řep, nakrájených, uvařených do měkka, oloupaných a rozpůlených

1 velké jablko zbavené jádřinců a nakrájené na měsíčky

4 rajčata Heritage, nakrájená na měsíčky

1 zralé avokádo, vypeckované, oloupané a nakrájené na velké kostky

sáček smíchaných listů řeřichy, rokety a špenátu

na dresink:

3 lžičky smetanového křenu

2 lžičky balzamikového octa

špetka cukru

3 lžíce slunečnicového oleje

Preparation

Spatchcocking ptáka dělá to mnohem více BBQ nebo police přátel, protože je zploštělý. Také se vaří rovnoměrněji. Velkým kuchyňským nožem uřízněte perličce páteř od krčního otvoru po farářův nos (je to jednodušší, než byste si mysleli), poté ptáka otevřete a zatlačte na hrudní kost, aby došlo k jeho prasknutí. Nyní nařízněte kůži na vnitřní straně stehen tak, aby se nohy daly stáhnout do této polohy kolena. Hotovo!

Solanka:

Připravte lák ze 120 g soli a 80 g hnědého cukru, které se zcela rozmíchají v 1 litru vody (část horkého použijte k rozpuštění soli a cukru a zbytek přidejte studený).

Po vychladnutí ponořte perličku na 40 minut do solného roztoku, poté opláchněte a zcela osušte kuchyňským papírem.

Nastavte udírnu na 110 °C a přidejte do zásobníku spoustu sušenek z jablečného dřeva.

Po 2 hodinách uzení vyzkoušejte vnitřní teplotu ptáčka (zejména v kloubech a také v nejtlustších částech), pokud je 72°C je hotovo. Pokud tomu tak není, počkejte dalších 20–30 minut nebo dokud nedosáhnete požadované teploty jádra. Vyjměte, ochlaďte a zchlaďte.

*Tento recept je vhodný pro začátečníky

Metoda

Zálivku připravíme tak, že smetanový křen, cukr a ocet vymícháme lžící na hustou kaši. Nyní přidávejte olej po troškách a šlehejte lžící, dokud se všechen olej nevstřebá a nezískáte hustou emulzi.

Salátovou zeleninu rozdělte na 4 talíře a lehce posypte listy salátu. Přidejte uzené perličky a pár kapek salátového dresinku. podáváme s ohřátým křupavým chlebem nebo teplým bramborovým salátem.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now