Smoked Pastrami

Uzený Pastrami



Toto je fantastický recept na krok za krokem, jak vyrobit pastrami! Neuvěřitelná chuť a ideální pro sendviče, zřídka existují nějaké zbytky. Tato neuvěřitelná uzená pastrami může být pohlcena ve zlomek doby, kdy k léčbě a kouření hovězího hrudníku, ale po jednom kousnutí této domácí pastrami se souhlasíte s tím, že čekání stálo za to.

Ingredients

Moření solanky:

1 plochý hrudník (pastrami)

1 tyčinka skořice

2 polévkové lžíce semínek koriandru

1/2 polévkové lžíce semen kopru

1 polévková lžíce hřebíčku

1 polévková lžíce drceného červeného pepře

1 polévková lžíce nového koření

2 čajové lžičky mletého černého pepře

1 polévková lžíce růžové konzervační soli

2 polévkové lžíce česnekového prášku

2 polévkové lžíce mletého zázvoru

2 polévkové lžíce cibulového prášku

1 šálek krystalového cukru

1 šálek košer soli

1 galon vody

1 galon ledu

Třít:

Žlutá hořčice jako pojivo

2 polévkové lžíce drcených semínek koriandru

2 polévkové lžíce drceného mletého černého pepře

Preparation

Do galonu vroucí vody přidejte všechno nakládací koření, dobře promíchejte a vařte po dobu 5 minut.

Do dostatečně velké vany nalijte nakládací solný roztok na led, dokud nevychladne, přidejte pastrami plochý kryt a dejte na 5 dní do lednice.

Po skončení období moření vyjměte těstoviny ze slaného nálevu, opravdu dobře opláchněte, osušte a potřete dostatečným množstvím žluté hořčice.

Plochu dostatečně rozetřete drcenými koriandrovými semínky a černým pepřem.

Přiveďte udírnu na 250 F (121,1 C) a vložte pastrami na 4 hodiny do středního stojanu pomocí bílých sušenek.

Po 4 hodinách pastrami dvakrát zabalte do hliníkové fólie a vraťte do udírny při 280 F (137,8 C) na 4 hodiny (v tuto chvíli není potřeba další kouř), dokud vnitřní teplota nedosáhne přibližně 205 F (96,1 C). Je dosaženo 210 F (98,9 °C).

Přineste ji dovnitř, zakryjte asi hodinu před podáváním a užívejte si.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now