How to Make Smoked Beef Brisket Recipe

Jak udělat kouř Brisket recept



Připravte se na hostinu s ústním zaléváním s tímto lahodným receptem hrudníku od Marca na grilu. Tento šťavnatý a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chuť na další!

Ingredients

14 lb hrudník

½ Šálek hořčice

½ Šálek Cucamonga BBQ Rub

½ Kávový rub

16 Hickory dřevo

jablečný džus

Preparation

Naneste hořčici po celém hrudníku na obou stranách, poté pokračujte posypáním Cucamonga BBQ Rub a kávou potřete hrudník.

Pokračujte umístěním bílého ořechu do vašeho Bradley Smoker.

Vložte hruď do Bradley Smoker a kuřte 21 hodin při 205ºF (96°C).

Po 21 hodinách vyndejte hruď a zakryjte ji ručníkem na 2 hodiny, pokračujte v krájení na hruď a užívejte si!

Recept od: Marc je na grilu

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now