How To Make Smoked Spicy Beef Jerky

Jak udělat kouř Kořeněné hovězí trhané



Marinovaná v kořeněné směsi a uzeném nízkém a pomalém až dokonalosti: Tento uzený pikantní hovězí trhaný recept je nejlepší občerstvení vůbec!

Ingredients

2 libry oříznutého hovězího nahoře nebo dole, kulaté, svíčková, flank steak nebo divoká zvěřina

1 láhev tmavého piva

1 šálek sójové omáčky

¼ šálku worcesterové omáčky

4 lžíce hrubého mletého černého pepře

3 PL hnědého cukru

1 lžička konzervační soli

½ ČL česnekové soli

Preparation

V misce smícháme tmavé pivo, sójovou omáčku, worčestrovou omáčku, 2 lžíce černého pepře, hnědý cukr, nakládací sůl a česnekovou sůl.

Z hovězího masa odstraňte přebytečný tuk a nakrájejte maso na 1/4 palce silné plátky proti zrnu.

Plátky vložíme do uzavíratelného plastového sáčku a směsí z mísy nalijeme na hovězí maso, sáček vymačkáme, aby se vše pokrylo marinádou. Uzavřete sáček a dejte přes noc do chladničky.

Následující den nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.

Vyndejte maso z lednice a marinádu vyhoďte.

Plátky osušte papírovými utěrkami a přidejte je na udírny.

Maso uďte 4 až 5 hodin, nebo dokud není trhanec suchý, ale stále žvýkací. Pro tento recept můžete použít hickory biskety.

Poté vyndejte trhanec z udírny a přendejte do uzavíratelného plastového sáčku, dokud je ještě teplý. Necháme hodinu odpočívat při pokojové teplotě s otevřeným sáčkem.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now