How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast

Jak provést pomalu kouřený Prime Rib Pečeně



Tento recept na Prime Rib vás vyhraje! Pomalu kouřil a kouřil na Bradleyho kuřáka.

Ingredients

1 4kostní prvotřídní žebrová pečeně

5 polévkových lžic košer soli

5 lžic mletého černého pepře

Čerstvý nasekaný tymián

Čerstvý nasekaný rozmarýn

Preparation

Předehřejte udírnu na 250 °F (121 °C) po dobu 15 minut.

Smícháme ingredience na koření a směsí potřeme maso.

Kouřte základní žebro, dokud vnitřní teplota nedosáhne 120 °F (49 °C) po dobu asi 4 hodin. Můžete použít pekanové biskety. Vyjmeme z udírny a necháme asi 15 minut odležet.

Opékání:

Zatímco pečeně odpočívá, předehřejte gril na 450 °F (232 °C). Poté přidejte hlavní žebro na dalších 15 minut a v polovině otočte.

Vyjměte ji z udírny a před krájením počkejte asi 30 minut.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now