Smoked Pears With Mascarpone Cheese Recipe

Uzený Hrušky se sýrem mascarpone Recept



Tyto uzené hrušky s receptem na sýr mascarpone právě zasáhnou místo. Pokud s tím nejste obeznámeni, je Mascarpone trojitým krémem vyrobeným z obecně nízkotučného (25%) čerstvého krému. Vyrábí se z mléka krav, které byly krmeny zvláštními trávami, naplněné čerstvými bylinkami a květinami. Tato speciální strava vytváří jedinečnou chuť často popisovanou jako „svěží a chutná“. Pokud nemáte mascarpone, místo toho použijte smetanový sýr Philly. Ale miluji sýr Mascarpone. Je to sladké, má velmi hedvábnou texturu a její chuť je velmi podobná šlehačkovému krému.

Ingredients

6 hrušek nakrájených na poloviny a zbavených jádřinců

Na omáčku:

1½ šálku jablečné šťávy

1 PL hnědého cukru

½ lžičky skořice

2 lžíce másla

Poleva:

4 oz sýra mascarpone

1PL vanilkového extraktu

2 PL cukru

Preparation

Omáčku zahřejte v mikrovlnné troubě, aby se cukr rozpustil.

Pořádně promíchejte a nalijte na hrušky.

Nastavte udírnu na 300ºF a vložte do ní 1½ hodiny jablečných sušenek.

Teplota udírny se držela přímo kolem 240 stupňů.

Všechny ingredience na polevu smícháme dohromady.

Poté naneste lžící na hrušky a pokapejte trochou javorového sirupu s několika pekanovými ořechy.