Smoked Peach Cobbler Recipe

Uzený Peach Cobbler Recept



Kouří nejvíce delikátní broskve, snadný způsob. Pokud jste nikdy nekouřili broskvové dlažebníky, nevíte, co vám chybí!

Ingredients

6 broskví

1 hrnek strouhaného kokosu

1 hrnek ovesné mouky

⅔ šálek mandlové mouky

⅛ ČL jedlé sody

1 ČL prášku do pečiva

1 ČL vanilky

¼ šálku másla

¼ šálku medu

2 vejce

hnědý cukr

Preparation

Broskve rozpůlíme a vypeckujeme.

Vložte broskve na tři stojany a uďte je při 80 °F s vaší oblíbenou příchutí bisquette. Umístěním broskví na samostatné stojany můžete měnit dobu uzení a určit, jak kouřové je máte rádi. Nechte první stojan v udírně 30 minut. Druhý stojan na hodinu. A třetí na celou 1 hodinu a 40 minut.

Vyrobte si švec tak, že nejprve rozpustíte máslo a med. V samostatné misce přidejte suché přísady a důkladně promíchejte. Poté vmíchejte vejce, vanilku a směs másla a medu.

Vyjměte uzené broskve a do místa, kde byly pecky od broskví, přidejte 1 polévkovou lžíci těsta. Posypte hnědým cukrem.

Vložte všechny broskve s ševcovskou polevou zpět do udírny na 75-90 minut při 320 ºF – tentokrát bez kouře.

Podávejte se zmrzlinou.

Recept od: Kouření s Joem