Pumpkin Bread Pudding

Uzený Pudink na dýňový chléb Recept



Klasický znovuobjevený! Nedokážete si představit, jak dobrý je tento dezert. Je to skvělé, když to podáváte horké nebo studené s karamelovou omáčkou a moučkovým cukrem.

Ingredients

1 Bochník křupavého bílého chleba, kostky

1½ šálku mléka

1 šálek dýňového pyré

¼ šálku javorového sirupu

¼ šálku hnědého cukru

1 vejce

2 PL vanilkového extraktu

1½ ČL skořice

½ ČL zázvoru

½ lžičky muškátového oříšku

¼ lžičky nového koření

⅛ PL mletého hřebíčku

¼ lžičky soli

Bikety s příchutí Bradley – jablko

Na ozdobu (volitelné):

Karamelová omáčka

Cukrářský cukr

Preparation

Chléb nakrájejte na malé kousky a vložte do velké mísy.

Všechny suroviny kromě chleba smícháme.

Nalijte těsto na chléb.

Necháme 5-10 minut odležet, dokud se tekutina vsákne do pečiva.

Předehřejte udírnu na 250 °F s bisquette Apple Flavor.

Rozdělte na 4 malé keramické misky a uzené po dobu 40 minut až hodiny, nebo dokud párátko zapíchnuté uprostřed nevyjde čisté.

Vyjměte z udírny a podávejte s karamelovou omáčkou a moučkovým cukrem (volitelně).

Recept od: Lena Clayton