Directions To Make the Best Whiskey With the Bradley Smoker

Pokyny k vytvoření Nejlepší Whisky S Bradley Smokerem

Posted on: October 04, 2023



Kouření nápojů se stalo populárním trendem současnosti a je to proces, který lze provádět doma.

Kouření nápojů se stalo populárním trendem současnosti a je to proces, který lze provádět doma. S příchodem domácích kuřáků je snadné vykuřovat svůj oblíbený nápoj, aby měl bohatší chuť. Ke zvýraznění jakékoli formy nápoje můžete použít kouř. Pomocí a Bradley Smoker, můžete svou whisky kouřit, abyste zlepšili její chuť přirozeně s jakoukoli příchutí dle vašeho výběru pomocí ochucených Bradley Bisquettes.

4 kroky k výrobě whisky s udírnou Bradley

Proces kouření whisky pomocí udírny Bradley je poměrně jednoduchý. Zde jsou nejdůležitější 4 kroky, které je třeba dodržet:

#1. Vyberte si svůj kouř: První krok zahrnuje shromáždění všech ingrediencí, které budete během uzení potřebovat, a výběr kouře. Budete si muset vybrat whisky, kterou chcete kouřit, spolu s chutí Bradley Bisquettes.

Profesionální tip: Používejte pouze kouř a nezapínejte topení, nechceme nebezpečí požáru!

#2. Umístěte whisky do ocelové pánve nebo hrnce. Pánev nebo hrnec by měl být mělký, aby se kouř mohl dostat do kontaktu s co největší částí horního povrchu whisky, aby měla tu správnou chuť kouře.

#3. Vytvořte svůj kouř: Nyní je čas vytvořit kouř. Toho dosáhnete zapálením Bradley Bisquettes, které jste se rozhodli použít pro tento kouř. Sušenky se snadno dávkují a budou hořet delší dobu. Jedna bisketa poskytuje kouř po dobu nejméně 20 minut. Pokračujte v kouření whisky, dokud nedosáhnete kouřové chuti, kterou chcete.

#4. Vykuřte whisky: Pánev nebo hrnec naplněný whisky položte na udírnu a nechte udit asi třicet až čtyřicet minut. Když je vaše whisky plně ochucená a připravená, vyjměte ji z udírny a nechte ji vychladnout. Kouř zvýrazňuje whisky tím, že jí dodává chuť v závislosti na dřevě použitém z bisket. Například, když použijete biskety Applewood, vaše whisky získá ovocnou příchuť jablek. Zatímco dřevěné biskety z mesquitu mohou vaší whisky vydávat autentickou kouřovou chuť, díky čemuž je příjemnější.

Bradley tipy a triky pro lepší uzenou whisky

Existuje několik Bradley tipů a triků, které doporučujeme k dosažení dobře vykouřené whisky. Chce to trochu trpělivosti a experimentování, aby to bylo správně. I když se vám to napoprvé nepovede, pořád je to hodně zábavné. Zde je několik našich nejlepších triků na kouření, které zvýší vaše šance na získání dokonalé kouřové whisky.

#1. Jděte nízko a pomalu

Proces výroby whisky v udírně se provádí pomalu na nízkém nepřímém ohni. Vystavení whisky kuřákovi na delší dobu způsobí, že nápoj získá co nejvíce chuti. Více sladkých vůní můžete svému nápoji přidat vypálením bisket z různých dřevin.

#2. Nepřehánějte kouř

Když ve svém kuřáku Bradley kouříte jídlo nebo pití, je důležité zajistit, abyste to s kouřením nepřeháněli. Proto se vyplatí jít nízko a pomalu. Když máte příliš mnoho kouře nebo vaše whisky zůstává déle, než by měla být, kouř přebije ostatní chutě a může způsobit hořkou chuť. Během procesu se také může vaše whisky odpařit. s Bradley Digital kuřák, můžete snadno nastavit přesnou teplotu a čas, který potřebujete pro přípravu vaší whisky.

#3. Proudění vzduchu je životně důležité

Jedním z faktorů, které ovlivňují hoření bisket, je proudění vzduchu v kuřákovi. Správné proudění vzduchu znamená dostatečný přísun kyslíku do kuřáka, protože je nezbytný v procesu hoření. Optimálního spalování bisket je dosaženo při dostatečném přívodu vzduchu. Kuřák Bradley má ventilační otvory na horní straně, aby bylo zajištěno dostatečné proudění vzduchu. Nechejte větrací otvor alespoň do poloviny otevřený, aby sloužil jako ventilace umožňující vysokou rychlost hoření a čistý kouř. Otevřený průduch také umožňuje lepší cirkulaci kouře z bisket, aby vaše whisky absorbovala kouřovou chuť.

#4. Použijte Bradley Bisquettes

Tajemstvím dosažení nejlepších výsledků při kouření s kuřákem Bradley je používání našich bisket. Jsou jedinečně navrženy tak, aby jim umožnily konzistentně hořet přibližně 20 minut v kuse. Jsou k dispozici v široké škále příchutí a nedávají vaší whisky špatnou příchuť, kterou získáte z jiných zdrojů paliva, které odkládají příliš mnoho popela.

Tyto biskety se snadno dávkují a udržují. Jsou přírodní a pokaždé vydávají čistou kouřovou chuť.

#5. Bikety nenamáčejte.

Bikety by se měly používat suché. Mnoho lidí si myslí, že když dřevo namočí, dosáhnou více kouře. Jejich namáčení však ovlivní lisovací tlak a úroveň vlhkosti, což ovlivní hoření bisket. Také se vždy ujistěte, že skladujete biskety na suchém místě.

Závěrečné myšlenky

S udírnou Bradley je možné dodat vaší whisky neuvěřitelnou kouřovou příchuť pomocí kroků, nad kterými si vychutnáte každý doušek. Vytvořte si dokonalý whisky kouř pomocí bisket Bradley s chutí dle vlastního výběru a nezapomeňte se řídit Bradleyho blog tipů a triků o kouření jídla k dosažení lahodných výsledků.