The Bradley Cookbook is out!

Úloha Bradley Cookbook je venku!

Posted on: January 12, 2023



Kuchařka Bradley Smoker Cookbook přebírá umění kouření, proces, který může začátečníka zastrašit, a ukazuje, jak dostupné skutečně je.

Kuchařka Bradley Smoker Cookbook je základním průvodcem pro všechny uzené věci

Kuchařka Bradley Smoker Cookbook přebírá umění kouření, proces, který může začátečníka zastrašit, a ukazuje, jak dostupné skutečně je.

Kniha na více než sto stranách obsahuje originální fotografie a recepty na polévky, zeleninová jídla, saláty, zvěřinu, ovoce, škeble a řadu dalších jídel.

A nejlepší zprávou je, že tyto recepty jsou od pěti zaměstnanců Bradley pro. Kromě toho existují dokonce některé přísady, které byste si s kouřením obvykle nespojovali.

Od předkrmů až po dezerty, The Bradley Smoker Cookbook obsahuje recepty, které může kdokoli napodobit se svým vlastním kuřákem.

Předobjednat si jej můžete již nyní na

https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/

Recepty zahrnují:

  • Salát s uzeným tuňákem a avokádem
  •  Uzené sladké chilli ořechy
  •  Losí letní klobása
  •  Uzené karamely z mořské soli
  •  Cajun Smoked Catfish a mnoho dalších!

Také tipy a triky na kouření jídla

Kromě toho zde najdete tipy a triky týkající se kouření jídla obecně a průvodce Bradley Smoker Bisquette Flavour Guide.

Ať už jste veterán, který chce být kreativní se svým udírnou, nebo nováček, který hledá nové způsoby, jak si užít svou kuchyni – tato kniha je pro vás!

O Bradley Pro Staffers

Lena Claytonová je spolumajitelem fullservisové restaurace a cateringu Cravings Restaurant + Lounge. Žije ve Vancouveru, Britská Kolumbie, v Kanadě.

Vývojář receptur, Steve Cylka je také fotografem jídla a autorem webové stránky „The Black Peppercorn“ s originálními recepty. V roce 2012 vyhrál soutěž Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition. Steve žije v Torontu, Ontario, v Kanadě.

Kathleen Donegan je zakladatelem a hlavním autorem blogu „The Philly Foodist“, který oslavuje místní, sezónní a humánně pěstované potraviny. Žije ve Philadelphii v Pensylvánii.

Za posledních 25 let, Brad Lockwood byl komerčním zpracovatelem masa a také bývalým prezidentem Asociace zpracovatelů masa PA. Je současným hostitelem „Love of the Hunt TV“. Brad žije v Brookville, Pennsylvania.

Profesionální redaktor, spisovatel a fotograf v outdoorovém sportovním průmyslu, Jennifer LS Pearsall je také vydavatelem oblíbeného blogu TheBaconAffairs.com. Pearsall. Bydlí ve Waupaca, Wisconsin.

ISBN: 978-1-63220-715-9
Cena: 19,99 USD / 23,99 USD