Jídlo Kouření

Proč je studený kouř důležitý?

Vytváření kouře bez tepla je nejlepším způsobem, jak ovládat chuť jakéhokoli uzeného jídla.

Studené uzení je technika používaná k ochucení a konzervaci potravin, zejména masa, ryb a sýrů, vystavením kouři z kuřáckých bisket Bradley food.

Na rozdíl od horkého uzení, při kterém se jídlo vaří tak, jak se udí, studené uzení nezvýší teplotu jídla natolik, aby se uvařilo, ale místo toho napomáhá sušení jídla a dodává kouřovou chuť. To z něj dělá ideální způsob uchovávání potravin, protože nízká teplota a dlouhodobé vystavení kouři brání růstu škodlivých bakterií, plísní a dalších mikroorganismů, které mohou potraviny zkazit.

Co je to masová kúra?

Masová kúra je kombinací soli a cukru. Může být tekutý (solný roztok) nebo hrubý a zrnitý (lék). Může obsahovat mnoho dalších přísad pro zvýraznění chuti nebo konzervaci masa. Masovou kúru koupíte v obchodech s potravinami, masnými potřebami nebo v některých řeznictvích specializovaných na uzeniny a šunky. Můžete si také vyrobit vlastní; ujistěte se však, že máte správný recept na udírnu a znáte správné proporce pro typ výrobku, který udíte.

Dokážete jídlo udit studeným kouřem, aniž byste je předtím vytvrdili?

Ano můžeš. Toto je jeden ze tří způsobů, jak můžete jídlo udit studeným kouřem. Zkuste vyjmout jakýkoli masný výrobek čerstvý z chladírny a udit při co nejnižší teplotě. Nedovolte, aby teplota vašeho kuřáka přesáhla 100 °F. Podle chuti okořeníme nebo marinujeme. Uďte pouze 1 až 2 hodiny a poté vařte jako obvykle. Udržujte klapku v horní části udírny široce otevřenou, protože to pomáhá udržovat nízkou teplotu. To může být trochu složité uprostřed léta, kdy je teplota vzduchu nad 60 stupňů. Nové příchutě, které můžete vytvořit, jsou fantastické.

Kolik stojí kouření s bradley kuřákem?

Cena kouření s Bradley Smoker je asi 1 £/1 EUR za hodinu. To je přibližně stejné jako použití dřevěných kousků zakoupených v obchodě.

Jak Bradley vyrábí ochucené biskety?

To je tajemství. Řekneme vám však, že biskety jsou vyrobeny ze všech přírodních produktů a dřevo, které používáme, je čisté a nebylo použito k jinému účelu, než jsme z něj vyrobili bisketu.

Jak dlouho Bradley vyrábí kuřáky a biskety?

Elektrické udírny vyrábíme pro domácí kuchaře, gurmány a restaurační průmysl od roku 1986. Mnoho nejlepších hotelů a restaurací po celém světě udí svá vlastní jídla pomocí Bradley Smoker. Navštivte naši stránku s recepty nebo Youtube kanál Bradley Smokerdozvědět se více o rozmanitosti potravin, které lze v udírně připravit.

Jaké dřevo se hodí k mořským plodům?

Některé druhy dřeva dávají lepší chuť s různými skupinami potravin. Neexistuje žádné pevné pravidlo, ale zkuste použít bílý ořech nebo mesquite s vepřovým, hovězím nebo červenou zvěřinou. Všechny druhy mořských plodů jsou vynikající s olší, javorem nebo naší vlastní speciální směsí. Ovocná dřeva velmi dobře fungují u drůbeže a sladkovodních ryb. Zkuste použít cherry s divokou kachnou nebo kuřecím masem.

Mohou být bradley Bisquettes použity v jiných kuřácích, BBQ Smokers a Grills?

Ano, máme Bisquettes dostupné ve všech našich příchutích, které si můžete zakoupit v mnoha maloobchodních prodejnách po celé zemi.

Můžete také zakoupit Bradley bisquettes přímo tady.

Jak dlouho běží generátor kouře?

Dokud chcete! Každá bisketa hoří 20 minut, takže jakmile naplníte trubici podavače bisket, máte 8 hodin, než ji budete muset znovu vložit.

Kolik dřevěných bisket se spotřebuje za hodinu?

Každá bisketa hoří 20 minut. Za hodinu se použijí tři biskety.

Proč se moje hruď ukázala jako suchá?

Zkuste podlít nebo použít „mopovou omáčku“, která pomůže udržet vlhkost.

Údržba

Jak mohu kontrolovat vlhkost uvnitř mého kuřáka?

Vlhkost uvnitř udírny můžete ovládat ventilačním otvorem v horní části skříně.

Nezavírejte ventil nahoře úplně, když kouř běží. Omezíme-li pohyb vzduchu uzavřením průduchu, vzduch nemá kam unikat. Vlhkost se začne srážet a někdy uvidíte, že hnědá voda uniká zespodu dvířek. Vlhký, uvězněný vzduch se snaží hledat nejjednodušší cesty ven, protože se neustále rozšiřuje. Když začne proudit zpět do generátoru, pokryje elektroniku, spínače a senzory kondenzací a může způsobit řadu problémů.

Kde mohu koupit náhradní díly pro svého kuřáka?

Chcete-li zakoupit řadu dílů, podívejte se prosím pod naše Stránka dílů a příslušenství nebo kontaktujte náš tým zákaznických služeb pomocí funkce chatu v pravém dolním rohu obrazovky nebo prostřednictvím kontaktujte nás stránku.

Jak zaregistruji svou záruku Bradley Smoker?

Záruku pro svého kuřáka můžete zaregistrovat pomocí našeho Registrační formulář produktu.

Odstraňování problémů

Proč můj kuřák nedosáhne plné teploty?

Je důležité si uvědomit, že naše topná tělesa mají 500 wattů a nejsou navržena pro vysoké teploty. Bradley Smokers jsou vyrobeny tak, aby udržovaly nízké a pomalé teploty vaření. Zde je však několik tipů a věcí, které je třeba poznamenat o teplotě vašeho kuřáka.

- Otevřením dvířek se uvolní teplo uložené uvnitř, což nějakou dobu trvá, než se znovu vytvoří. Snažte se otevírat dveře co nejméně.
- Před vložením jídla do udírny předehřejte. Někteří uživatelé Bradley Smoker zjistili, že předehřívání je o něco vyšší, než při jakém budete vařit.
- Vložte maso do udírny při pokojové teplotě. Zabráníte tak drastickému poklesu teploty, když do udírny vložíte studený kus masa přímo z lednice.
- Chraňte svého kuřáka před větrem a přírodními živly a mimo teploty pod bodem mrazu. Okolní teplota ovlivňuje vnitřní teplotu udírny, takže čím je chladnější, tím déle bude trvat, než se udírna zahřeje.
Pokud požadujete použití prodlužovacího kabelu, ujistěte se, že je odolný a kratší než 20 stop.
- Vařte s otevřeným větracím otvorem, protože se tak uvolní část vlhkosti uvnitř. Je důležité si uvědomit, že byste nikdy neměli vařit s klapkou uzavřenou na více než ¼.
- Pokud vaše topné těleso při zahřívání bliká nebo není při zahřívání svítivě červené, možná budete muset zakoupit náhradní topné těleso.

Pokud máte nějaké problémy s udržováním teploty uvnitř udírny, kontaktujte nás!

Můj kuřák nevydává žádné teplo, co se děje?

Nejprve se ujistěte, že máte kuřák napájen tím, že zajistíte, že jsou všechny kabely pevně připojeny. Za druhé, vezměte svůj krátký a dlouhý napájecí kabel, spojte je dohromady, abyste vytvořili jeden dlouhý napájecí kabel, a zapojte je z kouřové věže (větší jednotka napravo se stojany) přímo do zásuvky. Nechte jej zapojený po dobu 5-10 minut a zkontrolujte, zda vaše topné těleso svítí červeně. Pokud tomu tak není, vyjměte kratší kabel a jednoduše zapojte delší kabel do kouřové věže přímo do zásuvky. Opět nechte působit 5-10 minut a zkontrolujte, zda vaše topné těleso svítí červeně. Pokud vaše topné těleso svítí červeně, můžete mít problém pouze s propojovacím kabelem (kratším napájecím kabelem). Další pomoc získáte na naší zákaznické lince 1-866-508-7514. Pokud vaše topné těleso nesvítí červeně, může být spálené a můžete si objednat nové topné těleso nebo si s námi znovu popovídat zde.